dijous, 9 de març de 2017

Avís important!


Benvolguts pares i mares,
L’ajuntament de Lloret de Mar, a través de la regidoria de mobilitat i d’educació, ens ha comunicat que a partir del proper dilluns 13 de març hi haurà tot un seguit de canvis quant a la mobilitat dels voltants de la nostra escola.
Tot seguit, us resumim els aspectes més rellevants:
  • Tancament de l’avinguda Josep Pla i Casadevall fins el c/ Gertrudis Moret i Frigola (farmàcia), 20 minuts abans de les entrades i sortides de l’escola.
  •  Obertura del c/ Narcís Sala i Parera en sentit contrari a la platja.
  •  Creació del carril “Petó i adéu” al c/ Can Guidet. Es tracta d’un carril que admet simultàniament uns 17 vehicles on les famílies podran aturar el cotxe un moment perquè el nen/a baixi i entri a l’escola. No és un carril d’estacionament.
  • Properament, és possible que es modifiqui la porta d’entrada dels alumnes de primària. La porta de la farmàcia quedarà anul·lada i s’obrirà una nova porta d’accés al c/ Can Guidet, passat el PdePa (ja avisarem quan aquest canvi es faci efectiu).


Totes aquestes mesures s’han pres per reduir el risc d’accidents a l’avinguda Josep Pla i Casadevall i així, donar més seguretat als nostres alumnes.
Aquesta informació la trobareu més ampliada i detallada al blog de l’escola juntament amb el plànol de la zona.


                                                           La direcció

Plànol

Carta oficialCap comentari: