dilluns, 5 de març de 2012

Recollida solidària de taps per l'Ona

A partir d'avui a l'escola recollirem taps de plàstic per l'Ona. Ella té una discapacitat severa a causa d'una anòxia i una mala praxis durant el part.
                Els taps els podeu anar deixant a la USEE.
                Gràcies! Entre tots/es ho aconseguirem!
5 comentaris:

USEE ha dit...

Esteu portant un munt de taps.


Gràcies a tothom!

USEE ha dit...

Avui divendres hem pesat les caixes que tenim i de moment portem 15 kilos. Ho estem fent molt bé, i hem de seguir així! A veure si arribem als 100 kilos!!!

Anònim ha dit...

de on es aquesta nena? asegureuvos que es veritat perque en aquest tema a hagut molta falsa.

USEE ha dit...

Abans de res, t'hauries d'identificar per poder-me dirigir a tu directament.
No posis en dubte que l'Ona existeix, ni l'esforç que estem fent a l'escola per ajudar-la. L'Ona és una nena de 13 anys que viu i va a escola a Igualada. Té encefalopatia epilèptica no filiada, microcefalia congènita,nistagmus paroxístic, trastorn de son i escoliosi severa.
Amb l'Anna, la seva mare, estic en contacte per mail. L'Anna no demana cap col·laboració econòmica. L'única que demana, és que abans de tirar un tap de plàstic a les escombraries, el guardem. Aquests taps, els portaran a una empresa del Baix Llobregat i els hi vendran. Amb aquests diners podran comprar una cadira adaptada que necessita després de l'operació que li van fer a l'Ona el 6 de març.
Hi ha molta gent que està ajudant, els nois que li han fet el video clip, una magatzems que li han deixat espai per anar acumulant les caixes, punts de trobades de taps en diferents pobles...
No haguéssim mogut a tota l'escola si no coneguéssim de la certesa del cas.
No podem dubtar de tanta gent!

USEE ha dit...

JA TENIM 114 KILOS!!!